Durée
Introduction and définitions of Essential Oils : 20h Th
Source of Essential Oils, plant cultivation and collection : 20h Th
Post-harvesting and processing techniques : 20h Th
Quality control and regulations : 20h Th
Biological activities in Essential Oils : 20h Th
Food/Flavour and Cosmetic applications : 20h Th
Nombre de crédits
Executive master in Essential Oils and Entrepreneurship | 9 crédits |
Enseignant
Introduction and définitions of Essential Oils : Marie-Laure Fauconnier
Source of Essential Oils, plant cultivation and collection : Marie-Laure Fauconnier
Post-harvesting and processing techniques : Marie-Laure Fauconnier
Quality control and regulations : Marie-Laure Fauconnier
Biological activities in Essential Oils : Marie-Laure Fauconnier
Food/Flavour and Cosmetic applications : Marie-Laure Fauconnier
Coordinateur(s)
Langue(s) de l'unité d'enseignement
Langue anglaise
Organisation et évaluation
Enseignement durant l'année complète
Horaire
Unités d'enseignement prérequises et corequises
Les unités prérequises ou corequises sont présentées au sein de chaque programme